Miss Poponeţ a rămas cu sânul gol după ce s-a aşezat la poză

18 noiembrie 2015 0:24   Internațional
Ultima actualizare:

Miss Poponeţ 2015 a fost pusă într-o ipostază jenantă la un eveniment care a avut loc luni (16 noiembrie) în Sao Paolo. Suzy Cortez, care a fost numită recent femeia cu cel mai frumos fund din Brazilia, s-a trezit mai mult goală la o fotografie de grup.

Miss Poponeţ a făcut o poză cu alte fete care au participat la concurs. Într-o rochie albă, lungă, Suzy părea foarte mândră de ţinuta ei. Însă rochia provocatoare avea un decolteu mult prea mare, iar un sân a ieşit pe afară. A observat însă prea târziu: fotograful a surprins rapid clipa şi a făcut mai multe poze cu sânii lui Miss Poponeţ.

Suzy Cortez a fost numită Miss Poponeţ în cadrul unei competiţii care a avut loc pe 10 noiembrie la Sao Paolo. Bruneta a ieşit învingătoare în faţa a altor 14 fete şi a povestit că s-a pretătit pentru concurs timp de luni bune, cu un regim intens de exerciţii şi o dietă strictă. 

Peste 500 de femeie au luat parte la cea de-a cincea ediţie a Miss BumBum, iar din ele au fost alese 15 finaliste, câte una pentru fiecare stat brazilian

Mai multe