Mogulul Larry Flynt oferă 10 milioane $ pentru secretele lui Trump

16 octombrie 2017 17:08   Internațional
Ultima actualizare:

E în stare de orice ca să-l demită! Fondatorul revistei Hustler, Larry Flynt (74 de ani), oferă 10 milioane de dolari oricărei persoane care-i oferă informaţii ce pot conduce la demiterea preşedintelui Donald Trump.

Fondatorul revistei pentru adulţi „Hustler” susţine că Donald Trump (71 de ani) ştirbeşte imaginea Statelor Unite ale Americii şi face ţării doar rău. El este dispus să renunţe la o parte din avere pentru a-l distruge pe Donald Trump. Mogulul a postat un anunţ în care oferă 10 milioane de dolari celei sau celui care dezvăluie cele mai murdare secrete ale lui Trump.

Anunţul apare în mai multe publicaţii americane printre care şi în Washington Post. În oferta de recompensă se arată că "după 9 luni tumultoase, Trump a dovedit că este periculos de nepotrivit pentru a-şi exercita puterea extremă", scrie Daily Mail.

"Punerea sa sub acuzare va fi greoaie, controversată, însă alternativă", mai scrie în anunţul postat duminică în Washington Post.

În 1998, Larry Flynt a provocat demisia unui congresman, aflat în cursa pentru şefia Camerei Reprezentanţilor, după ce a prezentat informaţii compromiţătoare, obţinute de el în schimbul unui milion de dolari.

Mai multe