Moment adorabil oferit de premierul Justin Trudeau și fiica acestuia

2 august 2017 13:21   Internațional
Ultima actualizare:

Este unul dintre cei mai carismatici şi iubiţi politicieni din întreaga lume şi totodată un tătic model. Justin Trudeau, căci despre el este vorba, are acasă trei comori: doi băieţi şi o fetiţă.

În luna mai, câteva fotografii cu Trudeau (45 de ani) şi mezinul familiei, Hadrien, s-au viralizat rapid pe site-urile de socializare şi au adunat zeci de mii de aprecieri. Atunci băieţelul de trei ani şi-a vizitat tatăl la birou, iar premierul s-a jucat cu el.

Zilele trecute, premierul Canadei a urcat pe scenă pentru a ţine un discurs. El a fost însoţit de fiica lui, Ela Grace. Cei doi s-au tachinat, au făcut glumiţe, iar cadrele surprinse cu ei sunt adorabile. La un moment dat, Trudeau a pupat-o drăgăstos pe frunte, în timp ce Ella râdea cu gura până la urechi.

Premierul Canadei este căsătorit de 12 ani cu Sophie Grégoire (41 de ani), o fostă prezentatoare TV din Canada. Cei doi s-au căsătorit în 2005 şi au împreună trei copii: Xavier James Trudeau (10 ani), Ella-Grace Margaret (8 ani) şi Hadrien Grégoire (3 ani).

Mai multe