Moment miraculos! O refugiată a născut într-o barcă în largul mării

12 decembrie 2016 15:21   Internațional
Ultima actualizare:

De multe ori, miracolele se petrec acolo unde te aștepți cel mai puțin. Echipele de salvare au fost uimite când au văzut că o refugiată a dat naștere unui copil sănătos chiar în timp ce se afla într-o barcă, alături de alte zeci de migranți.

După o lungă și periculoasă călătorie din Libia pe mare într-o barcă din lemn, Cynthia nu a mai putut ține în frâu venirea pe lume a copilului, astfel că marele eveniment s-a produs în cel mai nepotrivit moment, informează The Sun.

Salvatorii din cadrul organizațiilor Medicină Fără Frontiere (MSF) și SOS Mediterana au reușit să ajungă la timp pentru a ajuta 36 de refugiați izolați pe o barcă din lemn. Nu se așteptau ca numărul refugiaților să crească brusc cu încă o persoană.

Printre migranți s-a aflat și o femeie însărcinată căreia îi sosise sorocul chiar în momentul sosirii salvatorilor. „Mama Cynthia este încelași timp și cea mai norocoasă, dar și cea mai ghinionistă femeie în viață. A fost un miracol că a născut cu o moașă și o tragedie că a dat naștere pe mare. Suntem șocați de fiecare dată când vedem aceste bărci din lemn. Este un miracol că toată lumea a supraviețuit”, au scris reprezentanții MSF pe pagina de Twitter a organizației.

Mai multe