Moment penibil între Trump și Prima Doamnă a Poloniei. L-a lăsat cu mâna întinsă

6 iulie 2017 21:41   Internațional
Ultima actualizare:

Donald Trump a fost invitatul special de la Summitul ”Inițiativei celor Trei Mări” de la Varșovia ce avut loc joi, 6 iulie. La finalul discursului său, pe scenă au venit Melania, președintele Poloniei și soția sa, Agata Duda, cea care l-a pus într-o situație penibilă pe donald Trump, după ce l-a lăsat cu mâna întinsă.

După discursul său impunător de politică externă, din Piața Krasinski, Donald Trump i-a chemat alături de el pe scenă pe soția sa, Melania rump, Andrzej Duda, președintele Poloniei împreună cu soția sa, Prima Doamnă a Poloniei Agata Duda.

Se pare că nu doar Melania are o problemă în a-l ține pe acesta de mână, ci și Agata, care l-a lăsat cu mâna întinsă, preferând să dea mâna, mai întâi cu soția sa. Momentul a fost intens dezbătut de presa poloneză, dar și de internauți, care s-au amuzat copios pe seama imaginilor surprinse la Summit, mai ales că fața liderului american spune multe despre ceea ce gândea în acele momente.

O situație asemănătoare a avut loc și la întâlnirea cu cancelarul german, Angela Markel în timpul vizitei ei ofociale la Casa Albă, când jurnațiștii le-au cerut să-și dea mâna pentru a fotografia momentul.

Momentul nu a fost surprins, din simplul fapt că strângerea de mână nu a avut loc. și atunci, ca și acum, imaginile au fost dezbătute de presă și de internauți.

Mai multe