Momentul emoționant în care un bebeluș este salvat din dărămături, după cutremurul din Italia

22 august 2017 11:18   Internațional
Ultima actualizare:

Două persoane au murit și alte 36 au fost rănite după ce un cutremur de magnitudine 4 a lovit insula Ischia din Golful Napoli. În ciuda faptului că seismul nu a fost unul puternic, acesta s-a produs la o adâncime de numai 10 kilometri, provocând pagube serioase mai multor clădiri istorice.

Unele persoane au fost prinse sub dărămături, iar pompierii au făcut tot posibilul pentru a le salva. Operațiunea în care un bebeluș a fost salvat dintr-o clădire din orașul Casamicciola prăbușită în urma cutremurului a fost filmată, iar imaginile publicate în presa internațională.

Brigada Pompierilor care a intervenit a publicat o imagine cu bebelușul pe contul oficial de Twitter. Un mesaj alăturat fotografiei descrie operațiunea ca fiind un „miracol”, potrivit Mirror.co.uk.

Salvatorii au întâmpinat dificultăți în a pătrunde pe insula Ischia după seism, fiind transportați cu un feribot din Napoli. Aceștia au intervenit pentru a stinge mai multe incendii și pentru a elibera persoanele prinse sub clădiri dărâmate. Insula Ischia numără peste 60.000 de locuitori, și este frecventată de foarte mulți turiști. 

Mai multe