Monstru cu chip de mamă! Condamnată la 120 de ani de închisoare după ce și-a ucis copiii

21 martie 2018 14:46   Internațional
Ultima actualizare:

N-a suportat gândul că soțul va divorța și-i va lua copiii, așa că a decis să-i omoare. Cazul a șocat America, iar magistrații au dat recent sentința în procesul în care a fost judecată Brandi Worley.

Femeia de 31 de ani şi-a înjunghiat mortal cei doi copii, pentru a se răzbuna pe tatăl lor, care avea de gând să divorţeze, scrie People.

Tragedia s-a întâmplat în noiembrie 2016 în statul Indiana, iar anul acesta, la sfârșitul lunii ianuarie, femeia a pledat vinovată. Ea și-a înjunghiat mortal cei doi copii, băiețelul Tyler (7 ani) și fetița Charlee (trei ani).

După ce i-a ucis, femeia a încercat să se sinucidă și s-a înjunghiat în gât. Ea a apucat să sune la 911, unde i-a spus dispecerului: “Tocmai ce mi-am omorât cei doi copii şi m-am înjunghiat”.

Femeia a supraviețuit și a ajuns după gratii. Ea își va petrece toată viața în închisoare, după ce magistrații au condamnat-o la 120 de ani de detenție.

Tatăl copiilor este devastate de durere. ”Copii erau viața mea. Erau totul pentru mine”, a spus Jason Worley, care a divorțat de criminală în martie 2017.

Mai multe