Monstrul care a făcut un copil cu propria fiică şi-a ucis ambele progenituri apoi s-a sinucis

13 aprilie 2018 12:00   Internațional
Ultima actualizare:

Îngrozitor! Tatăl incestuos Steven Pladl, 43 de ani, a şocat America. După ce a fost descoperit că trăia cu propria fiică biologică pe care o dăduse spre adopţie în urmă cu 20 de ani, monstrul nu a putut accepta gândul că justiţia îl poate îndepărta de Katie (20 de ani) şi de Bennett (7 luni) copilul rezultat din relaţia incestuoasă. Aşa că a pus mâna pe pistol şi i-a ucis...

Steven Pladl era acuzat de incest şi relaţii sexuale cu un minor după ce a convins-o pe fiica lui biologică să se mute cu el. Katie le-a cerut părinţilor adoptivi să îi permită să îşi cunoască tatăl la scurt timp după ce a împlinit 18 ani. S-a îndrăgostit de Steven în clipa în care l-a cunoscut şi a refuzat să revină în casa în care a crescut.

Din relaţia ei cu părintele biologic a rezultat un copil, Bennett. Anul trecut, soţia lui Steven, Alyssa cu care acesta avea doi copii a simţit că se petrece ceva necurat între el şi Katie şi l-a reclamat la poliţie. În urmă cu doar câteva luni, Steven a fost pus sub acuzare şi tribunalul a decis ca tânăra Katie să revinî în casa părinţilor adoptivi din Connecticut. Steven a locuit o perioadă în casa din Carolina de Nord unde stătea cu chirie, apoi s-a mutat la New York. Miercuri, însă nu a mai suportat să stea departe de Katie pe care susţinea că o iubeşte nebuneşte.

S-a suit în maşină şi s-a dos direct la casa din Connecticut. A fost înfruntat de Anthony Fusco, tatăl adoptiv al fiicei lui. L-a împuşcat cu sânge rece. A intrat în casa şi a executat-o în aceeaşi manieră pe Katie. La fel a făcuit şi cu bebeluşul Bennett. S-a suit apoi în maşină şi a pornit către New York. A tras pe marginea drumului şi şi-a tras un glonţ în cap.

Mai multe