Motivul halucinant pentru care un multimilionar și-a ucis iubita super-sexy

29 noiembrie 2016 13:29   Internațional
Ultima actualizare:

Se spune că banii nu pot cumpăra iubirea. Un multimilionar a învățat această lecție dureroasă, dar l-a determinat să facă un gest nesăbuit. El și-a ucis într-un act de gelozie iubita de care devenise obsedat.

Obsesia lui Peter Morgan (54 de ani) pentru Georgina Symonds (25 de ani) a costat-o în cele din urmă pe tânăra femeie propria viață. Multimilionarul o flata cu numeroase cadouri scumpe, lăsând-o să locuiască într-o vilă luxoasă și plătind-o cu peste 11.000 de euro pe lună pentru a nu se vedea cu alt bărbat, informează Metro.co.uk.

Morgan chiar instalase un dispozitiv de supraveghere pentru a o urmări pe Georgina în propria ei casă. Cu câteva ore înainte de a fi ucisă, bogătașul că urma să fie părăsit după ce a auzit-o vorbind cu un bărbat pe nume Thomas Ballinger, cu care avea o relație paralelă.

Orbit de gelozie, Morgan a ucis-o prin strangulare pe Georgina chiar în propia ei locuință. În fața Curții de Justiție, multimilionarul și-a negat fapta. Femeia era damă de companie și își alegea în general clienți bogați. la început, între ea și Morgan nu exista niciun angajament special, dar în timp, relația lor a început să treacă la un alt nivel. Bărbatul devenise obsedat de ea și i-a interzis să se mai vadă și cu alți clienți.

După ce a ucis-o, Morgan a preferat să păstreze tăcerea, nu a inventat nici măcar o poveste pentru a-i conduce pe polițiști pe o direcție greșită de anchetă. S-a constatat că Georgina dispăruse în momentul în care nu mai venise să-și ia fiica de la școală. Telefonul ei mobil fusese găsit chiar sub scaunul bolidului de lux al lui Morgan.

Atunci când dovezile i-au condus la multimilionar, în fața acestora a recunoscut că este vinovat: „Nu pot minți. trebuie să vă spun. Am strangulat-o în dimineața asta. I-am dus cadavrul la ferma Beech Hill. Se află într-o clădire de acolo. O iubesc atât de mult.”

Mai multe