Motivul pentru care Trump nu a fost invitat la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

30 ianuarie 2018 8:00   Internațional
Ultima actualizare:

Cu toate că o să fie un eveniment despre care se va vorbi în întreaga lume și vor participa numeroase personalități politicce, culturale și celebrități internaționale, președintele Statelor Unite nu a fost invitat. Informația a fost confirmată chiar de către Donald Trump, în cadrul unei emisiuni.

Într-un interviu cu Piers Morgan, președintele american a recunoscut că nu a primit până în acest moment nicio invitație la vreo nuntă, „nu una de care să știe”, cel puțin, relatează express.co.uk.

Totuși Trump nu pare să fie supărat deocamdată și le-a urat Prințului Harry și lui Meghan tot binele din lume: „Vreau să fie fericiți, chiar îmi doresc acest lucru. Sunt un cuplu frumos.”

Motivul pentru care președintele american nu a fost invitat se bazează pur și simplu pe faptul că Trump nu le este nici prieten și nici măcar o persoană oarecum apropiată lor. Decizia a venit îndeosebi din partea lui Meghan, care nu prea îl agreează pe Trump și a fost mereu oripilată de ideile lui radicale și misogine.

În plus, nu există un protocol sau o lege scrisă care să o oblige pe Regina Marii Britanii să-l invite în mod expres pe președintele american. În fond, evenimentul nu este unul de stat, ci unul de familie, în care si dreptul să-i inviți doar pe cei pe care-i consideri apropiați. rămâne însă de văzut dacă fostul președinte ale Statelor Unite a fost invitat. Se știe că Barack Obama și Prințul Harry sunt prieteni buni, arătându-și simpatia reciprocă chiar și în public, în cadrul unor evenimente din trecut. 

Mai multe