Motivul pentru care un profesor și-a implorat eleva să se culce cu el

6 mai 2016 17:39   Internațional
Ultima actualizare:

Un profesor din Marea Britanie a trimis mai multe mesaje neadecvate unei eleve minore pe contul ei personal de email. El o implora pe fată să facă sex cu el pentru a nu rămâne virgin la 40 de ani.

Edward Merry, profesor la National College for Teaching and Leadership, din Essex, a folosit contul personal de email al elevei sale pentru a-i trimite mesaje cu conotație sexuală, relatează DailyMail.co.uk. În textele trimise, profesorul a făcut referiri la “schimbul de căldură corporală” și i-a sugerat fetei că “nu se va mai holba data viitoare” când ea va trece pe lângă el.

Edward predă la acest colegiu de mai bine de șapte ani, dar mesajele a început să le transmit la finalul anului școlar. El i-a scris elevei minore mai multe texte în care face diverse referiri sexuale și i-a explicat că dorește să evite să rămână virgin la vârsta de 40 de ani.

Apropierea dintre cei doi s-a produs după ce fata s-a despărțit de iubit. Profesorul a profitat atunci de situația elevei și i-a promis că va fi alături de ea oricând are nevoie de ceva. Acest lucru însă a degenerat, iar Edward este acum acuzat pentru implicare emoțională de natură sexuală față de o minoră. După scandalul stârnit în instituția de învățământ, deși profesorul regretă tot ce a făcut, i-a fost interzis să mai predea.

Mai multe