Necazuri la Casa Regală! De ce nu mai vrea Prințul George să meargă la școală

27 septembrie 2017 17:01   Internațional
Ultima actualizare:

Micul prinţ nu mai vrea la şcoală. N-au trecut nici trei săptămâni de la începerea anului şcolar, că William şi Kate au deja de furcă cu simpaticul George (4 ani).

Se pare că prinţul William s-ar fi „plâns” unor părinţi, care au copiii la aceeaşi şcoală la care merge şi George, că băieţelul lui s-ar fi săturat de şcoală.

Conversaţia a avut loc imediat după ce Ducele de Cambridge l-a lăsat pe băiat la poarta şcolii particulare „Thomas’ Battersea”, din Anglia.

William le-ar fi spus acestora că fiul lui preferă să stea acasă şi să se joace cu surioara lui, scrie Express.co.uk. Mai mult, William era pregătit pentru o astfel de situaţie, declarând încă din prima zi că este curios să vadă cât durează până ce fiul sau nu va mai dori să meargă.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a va petrece un an la această şcoală, în clasa pregătitoare, la care va figura ca George Cambridge, înainte de a începe școala primară la vârsta de cinci ani, așa cum se obișnuiește în Marea Britanie. 

În prima zi de şcoală, prinţul George a fost dus la şcoală doar de tatăl său, în timp ce Kate a rămas acasă deoarece are o sarcină cu probleme, ea aşteptând al treilea copil.

George nu a părut că s-a simțit în apele lui pe măsură ce a fost condus spre ușa instituției, chiar dacă a fost întâmpinat cu zâmbete și bucurie de directoarea școlii.

Prințul George a fost tare timid și ușor trist în prima zi de școală și probabil nu doar emoțiile l-au tulburat pe micuț, ci și absența mamei.

Mai multe