Nepoata Prințesei Diana a întors toate privirile la nunta regală. Ce frumoasă e

20 mai 2018 10:11   Internațional
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 19 mai, a avut loc cel mai important eveniment al familiei regale, iar tot mai multe vedete și-au etalat acolo ținutule extravagante. Nepoata Prințesei Diana, Kitty Spencer, le-a dat cu siguranță clasă multor invitate când a apărut într-o rochie verde cu un design floral.

Kitty Spencer este fotomodel și de-a lungul carierei a defilat pe mai multe podiumuri, reprezentând diverse case de modă și linii vestimentare. S-ar putea spune că a riscat încercând să fure toate privirile de la nunta verișorului. 

Modelul în vârstă de 27 de ani a fost însoțit de sora ei Lady Eliza, fratele ei Louis și mama Victoria, în timp ce familia Spencer a sosit împreună la nunta de la Windsor.

Rochia ei a fost realizată de casa de modă Dolce & Gabbana și a venit asortată de o poșetă portocalie și pantofi cu toc în aceeași culoare. Pantofii s-au potrivit perfect cu cei ai mamei ei, Victoria Aitken, care a purtat o rochie vibrantă de vară în culoarea verde deschis. Tatăl lui Kitty Spencer, Charles Spencer, în vârstă de 53 de ani și mama vitregă a ei au fost și ei invitați la nunta regală. 

Mai multe