Nepoata Prinţesei Diana, fotografiată alături de iubitul milionar. Are 60 de ani şi e mai mare ca tatăl ei

12 mai 2019 17:02   Internațional
Ultima actualizare:

Are 28 de ani, este bogată, are o carieră de succes în modelling şi este considerată copia fidelă a regretatei sale mătuşi, Prinţesa Diana. Kitty Spencer are însă şi un iubit care îi face toate poftele. Tânăra a fost recent fotografiată cu un milionar de 60 de ani, Michael Lewis, cu care are o relaţie din 2018.

Kitty Spencer şi iubitul ei mult mai în vârstă au fost surprinşi pentru prima oară împreună, de când relaţia lor a fost dezvăluită presei, în august 2018, conform dailymail.co.uk. Însă cei doi au ales să fie discreţi, atunci când părăseau un hotel exclusivist din New York, acelaşi unde Meghan Markle a avut baby shower-ul ei. 

MIchael, care deţine compania de îmbrăcăminte Whistles, a fost cel care a părăsit primul hotelul, urmat de Kitty, îmbrăcată complet în negru. Un taxi a venit imediat, iar cei doi s-au urcat pe rând în el şi s-au făcut nevăzuţi. 

Puteţi vedea aici imaginile cu cei doi

Conform unui martor, MIchael a rugat-o pe Kitty să aştepte în holul hotelului până a apărut maşina. "Ambii şi-au ţinut capetele plecate şi s-au grăbit să se urce în Uber". 

Hotelul unde au fost fotografiaţi cei doi este cel mai scump din SUA: o noapte la penthouse costă 50.000 de dolari. Dar asta nu ar fi o problemă pentru Michael Lewis, care are o avere de 80 de milioane de lire. Noul iubit al lui Kitty, care e cu şase ani mai mare decât tatăl ei, Contele Spencer, are şi o casă de 19 milioane de lire în Londra, unde blonda a fost surprinsă de mai multe ori. 

Kitty Spencer a făcut furori cu apariţia de la nunta lui Harry cu Meghan Markle

Kitty s-a născut în 1990 şi a copilărit în Africa de Sud cu mama ei. A studiat filosofie, ştiinţe politice şi literatură la Universitatea din Cape Town. Ea a mai avut o relaţie amoroasă publică, cu milionarul italian Niccolo Barattieri di San Pietro, din 2014 până în 2017. 

Tânăra de 28 de ani a cucerit inimila tuturor la nunta lui Harry cu Meghan Markle, în mai 2018, când a apărut îmbrăcată într-o rochie verde, cu aplicaţii florale, semnată Dolce&Gabanna. Mai mult, ea e ambasador Bvlgari. 

Mai multe