Nesimțiții din Londra lovesc din nou: "N-avem trei clase, ca trenul!"

30 decembrie 2015 8:18   Internațional
Ultima actualizare:

"Cocalarii" de Londra care se "laudă" cu maşina lor scumpă au filmat un alt clip pentru le explica tuturor că ei nu au nici o legătură cu Gigi Becali, cu care au fost comparaţi după ce primul clip a făcut înconjurul internetului.

Cei doi apar din nou în maşina de fiţe din primul clip-parodie şi le dau peste nas criticilor spunând că maşina lor are volan pe dreapta, nu stângă şi că Becali e un ciobani care a ajuns vai de capul lui după ce a făcut puşcărie. 

"Suntem foarte supăraţi, am fost fotografiaţi prin Londra în maşina noastră şi din invidie, din răutate, ne-am scos vorbe că ăia conduc maşina lui Becali. Bă, nu mai ştiţi ce să inventaţi? În primul rând, Becali, vai de capul lui de cioban... o căzut la puşcărie, şi-o vândut maşina, vai de capul lui. Nu mai asociaţi numele nostru cu toţi ciobanii. Noi am plecat de jos şi ne-am ridicat. Suntem altă clasă socială", spune unul dintre români. 

"Nu avem ca trenul, două - trei clase", îl completează cel de-al doilea. 

Baietii de valoare, bosii adevarati nu umbla cu bodyguarzii dupa ei! In timp ce noi am plecat de jos, dar nu ne-am umilit niciodata muncind, Becali pastea oile! Vrem sa fim un exemplu pt toti, prin munca veti reusi!

Posted by Niste Nesimtiti on Tuesday, 29 December 2015

Mai multe