Noi dezvăluiri despre mariajul Prințesei Diana: „Charles nu i-a dăruit niciodată o floare”

1 mai 2017 12:17   Internațional
Ultima actualizare:

Fostul designer al Familiei Regale britanice, Paul Costelloe (71 de ani) a dăcut noi dezvăluiri despre mariajul nefericit al Prințesei Diana cu Prințul Charles. Designerul a petrecut mult timp cu celebrul cuplu al anilor 1980 și a observat multe inadvertențe între ei.

Paul Costelloe a lucrat pentru cuplul regal timp de 15 ani, până la moartea Dianei, în 1997. El și-o amintește cât era de încântată atunci când îi aduce, din respect, buchete cu flori la Palatul Kensington, de câte ori îi vizita, precizează Daily Mail.

Designerul a declarat că Prințul Charles, în ciuda pasiunii sale pentru grădinărit, nu i-a oferit niciodată soției sale o floare. Era, de asemenea, foarte reticent când venea vorba să plătească pentru rochiile Prințesei Diana. Designerul, originar din Dublin, este cel care a creat celebra uniformă pentru însoțitorii de zbor a British Airways, în 1992, dar a mărturisit că lucrările cele mai bune le-a realizat pentru Diana.

Paul Costelloe a mai criticat și alți membri ai Casei Regale, inclusiv Kate Middleton, despre care a spus că „nu este la fel de individualizată ca Prințesa Diana. Nu oferă același entuziasm, imprevizibilitate și bulnerabilitate, așa cum făcea Prințesa Diana.”

Mai multe