Nu a ştiut că stătea în casă cu un criminal în serie! Ţinea prizonieră o femeie, legată cu lanţuri

27 septembrie 2017 23:25   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie din Statele Unite ale Americii a avut parte de cel mai mare şoc din viaţa sa atunci când a aflat că cel cu care locuia în aceeaşi casă de 10 ani şi cu care avea o relaţie amoroasă era unul dintre cei mai căutaţi criminali în serie din întreaga ţară.

Potrivit mirror.co.uk, femeia nu a bănuit nici măcar pentru o secundă că iubitul ei ar putea fi un criminal cu sânge rece, deşi a recunoscut poliţiştilor că bărbatul avea un comportament distant şi adesea devenea agresiv.

Todd Kohlhepp , un agent de vânzări din Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii a fost arestat după ce poliţiştii au găsit într-un container din spatele casei sale o femeie legată cu un lanţ de gât. Femeie era încă în viaţă şi a putut să le povestească poliţiştile ororile cărora a fost supusă de cel care o capturase. Todd îi ucisese iubitul şi obişnuia să o violeze de două ori pe zi. Mai mult decât atât, conform spuselor femeii, el a omorât alte 4 persoane, pe care le-a îngropat în grădină, după ce le-a tăiat în bucăţi.

Kohlhepp o vizita pe prizonieră şi îi povestea cât de priceput era la omorât oameni. El i-a motivat chiar şi ce l-a determinat să îi ucidă iubitul.” L-am omorât pentru că este mai uşor să controlezi pe cineva după ce îi iei ceva sau pe cineva pe care a iubit nespus”, a fost explicaţia halucinantă a criminalului.

Aici puteţi vedea unde a fost găsită femeia ţinută prizonieră

Mai multe