Nu l-a mai suportat pământul! Uite ce a pățit un polițist VIDEO

5 iunie 2015 18:04   Internațional
Ultima actualizare:

Sergentul Greg Miller conducea într-o intersecție din oraşul Sheridan (statul american Colorado), când ceva neașteptat s-a întâmplat. Bărbatul a fost șocat și nu mai știa cum să iasă din mașină.

În timp ce conducea mașina de poliție în jurul orei 2.18, Greg Miller nu a știut ce s-a întâmplat când s-a trezit înconjurat de pământ și praf. Asfaltul de sub mașina sa a cedat, iar autovehiculul a căzut într-o groapă în mijlocul șoselei, potrivit thedenverchannel.com.

Bărbatul a declarat că, după ce a căzut prin șosea, tot ce vedea în jurul lui erau praful și pământul din groapă: „Realizez că sunt într-o groapă. Tot ce văd în jurul meu este pământ”, a declarat bărbatul, citat de thedenverchannel.com.

Polițistul a trebuit să iasă prin fereastra mașinii și să se urce pe plafon pentru a scăpa. Din cauza șocului, dispozitivele radio din mașina de poliție nu mai funcționau, iar el a trebuit să găsească alte modalități prin care să semnaleze faptul că avea nevoie de ajutor.

Când s-a întâmplat, am realizat că eram în gaură și practic a trebuit să mă târăsc prin fereastră”, a spus bărbatul. După ce s-a urcat pe plafonul mașinii, acesta a apucat asfaltul surpat de deasupra și s-a ridicat la suprafață.

Ulterior, polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale pentru tăieturi și alte răni pe care le-a suferit în urma accidentului. În prezent, circulația este închisă în intersecție, de la străzile Oxford, Santa Fe, până la strada Clay. Polițiștii au declarat că vehiculul a continuat să se scufunde din ce în ce mai adânc în groapă.

Mai multe