Nu le-a păsat că-i poate vedea cineva! Au făcut sex pe capota mașinii

29 iulie 2016 17:02   Internațional
Ultima actualizare:

Când dorința-i mare, nimic nu-i poate sta în cale! Un cuplu nu tocmai la anii tinereții, dintr-un cartier rezidențial al unui orășel din Anglia, a vrut să-și condimenteze, probabil, viața sexuală și a încercat sexul pe capota mașinii.

Încă nu e clar cui aparține mașina, dar partida a fost surprinsă de angajata unui centru comercial care tocmai se întorcea acasă din tura de noapte, conform Daily Mail.

Sophie Browne (18 ani), din Sleaford, Lincolnshire, i-a văzut pe cei doi, un bărbat și o femeie care păreau să aibă în jur de 40 de ani, ieșind din casă goi-pușcă la miezul nopții. Fără să stea prea mult pe gânduri, cuplul s-a urcat pe capota unei mașini și a început să facă sex.

Tânăra i-a filmat cu telefonul mobil și a publicat filmulețul pe contul personal de Facebook, cu următorul comentariu: ”Azi noapte, în timp ce mă întorceam de la muncă. A trebuit să asist la așa ceva. Sper că persoanele care-și făceau de cap pe capota mașinii sunt bine, la fel și proprietarii mașinii în cauză. De vreme ce nu le-a păsat că erau în public și că îi poate vedea cineva, mi-am permis să-i filmez”.

Mai multe