Nu se lasă! Admiratoarea care l-a sărutat pe Harry vrea să îl cucerească orice ar fi

7 iunie 2017 18:51   Internațional
Ultima actualizare:

În 2015, în timpul unei vizite oficiale în Sydney (Australia), Prințul Harry a fost întâmpinat de o admiratoare care l-a luat prin surprindere cu un sărut. Recent, Harry a mers din nou în Australia unde a întâlnit-o din nou pe blondina misterioasă care a încercat din nou să-și manifeste dragostea față de el.

Victoria McRae (23 de ani) este tânăra blondă din Australia care l-a așteptat (din nou) pe Prințul Harry, purtând o diademă de prințesă pe cap și stând în ploaie și înfășurată în drapelul Marii Britanii, sperând la încă o ocazie de a-i „fura” prințului încă un sărut, după cum precizează Daily Telegraph.

„Am încercat să merg în față ca să-l sărut din nou, dar m-a evitat”, a mărturisit Victoria dezamăgită. Tânăra s-a pregătit temeinic pentru prinț, a adus chiar și poza în care a fost surprinsă când l-a sărutat în 2015, pentru ca Harry să-și amintească cine este. Din păcate, prințul este acum deja îndrăgostit și nu pare să mai dea atenție și altor domnișoare.

„Și-a amintit de mine, dar a părut surprins când m-a văzut.” Victoria nu fost însă prea supărată că a evitat-o, ba chiar este foarte „fericită că o are pe Meghan (Markle), dar știe că sunt aici dacă mă vrea”, a declarat blondina.

Victoria McRae și-a mai încercat norocul cu Prințul Harry de vreo două ori: o dată în 2013, când a încercat să se apropie de el la Sydney Harbor, dar a fost oprită de polițiști și a doua oară l-a abordat pe Prințul William pentru a-i cere să pună o vorbă bună despre ea și să-i spună că își dorește să se căsătorească cu ea.

Mai multe