Nudurile unei polițiste, publicate de fostul iubit din răzbunare!

29 aprilie 2016 10:21   Internațional
Ultima actualizare:

O serie de fotografii cu o femeie polițist dezbrăcată, în ipostaze indecente, au fost publicate și transmise către mai multe publicații internaționale.

În imagini, polițista apare în cămașa de uniformă, cu ciorapi cu jartiere, dar și complet dezbrăcată. Potrivit thesun.co.uk, blonda din fotografii este de origine rusă, și ar fi făcut pozele pentru un fost iubit în urmă cu câteva luni.

Când cei doi s-au despărțit, bărbatul a vândut imaginile mai multor publicații de presă, pentru a se răzbuna.

După publicarea pozelor, incidentul a fost raportat poliției din orașul Perm, localizat în regiunea centrală Krai din Russia. Autoritățile au încercat să dea de urma femeii și a fostului ei iubit, însă până acum nu au avut niciun rezultat.

Totuși, există teorii conform cărora imaginile compromițătoare nu ar fi fost publicate de fostul iubit al celei din imagini, ci de către un hacker care susține că ar avea astfel de fotografii cu mai mulți ofițeri, dar și politicieni.

Hackerul se autointitulează „Neitzen 111” și le-a cerut autorităților bani: „Oricare dintre aceste femei mi-ar da mai mulți bani să tac decât vă cer vouă. Este o femeie frumoasă și atrăgătoare”.

Mai multe