Nunta fotomodelului Bar Refaeli, motiv de scandal în Israel

30 septembrie 2015 18:20   Internațional
Ultima actualizare:

Fotomodelul israelian Bar Refaeli (30 de ani) s-a căsătorit miercuri (30 septembrie) cu omul de afaceri Adi Ezra (40 de ani). Cei doi au făcut schimb de jurăminte în faţa a 300 de invitaţi, rude şi prieteni de familie, miercuri (30 septembrie) la “Carmel Forest Spa Resort”, în Haifa, Israel.

“Cea mai importantă zi din viaţa mea. M-am căsătorit cu cel mai bun prieten al meu. Ne vom iubi mereu şi vom rămâne pentru totdeauna împreună”, a scris Refaeli  pe Instagram, deasupra pozei pe care a publicat-o. În imagine se observă trena lungă a rochiei şi dantela cu ciucuri. Părul este prins în faţă, în timp ce buclele îi cădeau lejer pe spate, conform peoplestylewatch.com.

"Nunta anului" din Israel, a avut peste 300 de invitați, a costat în jur de 352.000 de euro şi se va prelungi pe durata întregului sfârșit de săptămână, potrivit România.TV. Miri au apelat la un rabin ultra-ortodox pentru oficierea căsătoriei, deoarece actul căsătoriei trebuie încheiat de un cleric pentru a fi recunoscut de Ministerul de Interne.

Potrivit România.tv, mediile progresiste din Israel și-au exprimat dezamăgirea pentru faptul că fotomodelul nu a optat pentru o ceremonie alternativă, prin care să denunțe lipsa instituției căsătoriei civile sau a celei pentru persoane de același sex. Chiar dacă iniţial s-a anunţat că spațiul aerian de deasupra zonei respective va fi închis, decizia a deranjat numeroși israelieni, piloți și operatori de zbor. Ministerul israelian al transporturilor, Israel Katz, a anulat duminică (27 septembrie) decizia aviației civile de a închide spațiul aerian al zonei în care se va desfășura nunta fotomodelului Bar Refaeli. Restricţia a fost solicitată din motive de securitate şi pentru că fastuoasa ceremonie prin care starul de modă şi-a unit destinul cu omul de afaceri israelian Adi Ezra să poată fi filmată și de sus, cu ajutorul a cinci drone și a două elicoptere.

Invitația de nuntă a cerut participanților să se prezinte cu documente de identitate și le-a interzis folosirea telefoanelor, aparatelor foto sau camere de luat vederi. Mai mult, personalul complexului a fost obligat să semneze angajamente de confidențialitate.

Mai multe