O bunicuță a înotat ore în șir după vaporul care plecase fără ea

30 martie 2016 13:07   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 65 de ani s-a aruncat în mare și a înotat aproape patru ore după nava de croazieră care plecase fără ea. A crezut că soțul său, de care se pierduse anterior, rămăsese la bord și că după ea va fi trimisă o barcă de salvare de pe vas când va fi observată. A fost însă găsită de niște pescari în apropierea coastei Insulelor Madeira, aflându-se în stare de hipotermie.

Susan Brown a uimit o lume întreagă prin îndrăzneala și rezistența de care a dat dovadă, potrivit DailyMail.co.uk. Ea le-a povestit salvatorilor că s-a aruncat în apă pentru a înota după vasul de croazieră Marco Polo. Susan și soțul său se aflau în vacanță, dar când au ajuns în aeroportul din Insulele Madeira, ea s-a pierdut de partenerul său de viață și a crezut că acesta se afla tot pe vas.

Femeia a înotat, cu tot cu bagaje, după vapor aproape 500 de metri. A fost în cele din urmă salvată de niște pescari care au auzit-o țipând după ajutor în mijlocul nopții. Întâmplarea a făcut ca soțul său să se afle de fapt în aeroport și a zburat singur înapoi acasa, în Shaftesbury, Anglia.

Susan a fost dusă de urgență la un spital deoarece se afla în stare de hipotermie. De acolo, după ce a fost tratată, a fost transferată la un centru psihiatric pentru femei din Funchal. Poliția a declarat că încă nu a primit permisiunea medicilor pentru a o interoga.

Cei care au salvat-o sunt Marildo Freitas și frații Leonardo și Carlos Correia. Aceștia au mărturisit că au găsit-o pe femeie la timp, aflându-se la un pas de moarte. Îi era atât de frig, încât abia dacă putea rosti vreun cuvânt. Pescarii susțin că tocmai bagajul a menținut-o în viața deoarece, fiind umplut cu aer, a ținut-o la suprafață.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe