O companie feroviară britanică și-a anunțat în mod eronat călătorii că Prințul Philip a murit: "Majestatea Sa a decedat!"

5 martie 2021 12:34   Internațional
Ultima actualizare:

De-a râsul-plânsul! Prințul Philip (99 de ani) a petrecut ultimele nopți în spital și a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă. Simpatizanții familiei regale așteaptă cu sufletul la gură vești bune despre starea acestuia. O companie ferovară a făcut una anunț stupefiant, joi (4 martie). TransPennine Express [TPE] a făcut o greșeală coloseală pe site-ul său web. Clienții șocați au observat-o și au alertat firma.

Britanicii au fost derutați după ce o companie de trenuri a anunțat în mod eronat moartea prințului Philip pe site-ul său. TransPennine Express [TPE] a dat vestea joi, 4 martie, în timp ce ducele de Edinburgh își petrecea cea de-a 17-a noapte în spital. Persoanele care vizitează site-ul web au fost întâmpinate cu mesajul: „Suntem întristați de moartea Alteței Sale Regale, Ducele de Edinburgh”. TPE a fost alertat de eroare pe rețelele de socializare. A fost nevoie de aproximativ 30 de minute pentru rectificare, relatează Manchester Evening News. La momentul respectiv, contul Twitter al TFE a postat: „Suntem conștienți de această eroare pe site-ul nostru și lucrăm cât mai repede posibil pentru a remedia această problemă”.

Prințul Philip a fost dus cu ambulanța la Spitalul St Bartholomew din City of London, luni, 1 martie, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de inimă de succes. El a fost internat inițial la spitalul privat King Edward VII din 16 februarie ca măsură de precauție după ce s-a simțit rău. Palatul a declarat că ducele în vârstă de 99 de ani va rămâne în spital pentru „tratament, odihnă și recuperare” pentru câteva zile. 

Mai multe