O copiază pe Melania Trump și face bani cu lopata! Cine este Mira Tzur

23 februarie 2017 8:53   Internațional
Ultima actualizare:

Faceţi cunoştinţă cu Mira Tzur, modelul care câştigă 2.400 de lire copiind-o pe Prima Doamnă a Americii, chiar dacă nu seamănă cu ea absolut deloc. Mira Tzur este un model de 45 de ani, originară din Tel Aviv și trăieşte acum la New York. A pozat copiind-o pe Melania Trump de opt ori, câştigând, astfel, foarte mulţi bani.

Ea spune că este o mare fană a Melaniei şi a lui Donald Trump. Datorită lor, cariera ei îi aduce mai mulţi bani. „Simt o mare admiraţie pentru ambii. Ei îmi fac meseria şi mai uşoară”, spune Mira într-un interviu pentru Miami Herald.

Atunci când joacă rolului Melaniei Trump, Mira este însoţită de soţul ei care-l imitează pe Donald Trump, astfel, numărul lor devine mai special. În ciuda faptului că părul ei este șaten şi are o piele mai deschisă la culoare decât a Melaniei, Mira crede că cel mai bine îi iese să interpreteze accentul est-european al Melaniei.

Datorită experienţei sale din trecut, ca model, acum, Mira lucrează la o carte de afaceri pentru a ajuta modele în devenire.

Mai multe