O crimă șochează Germania. O fata de 13 ani și-a ucis cu cruzime sora de 7 ani

27 octombrie 2024 7:02   Internațional
Ultima actualizare:

O crimă șochează Germania. O copilă în vâstă de 7 ani a murit sâmbătă în orașul Leipzig, din estul Germaniei. Ea a fost atacată cu cruzime de către sora ei mai mare în vâstă de 13 ani. Poliția vorbește de multiple înjunghieri. În momentul atacului cele două surori erau singure acasă, părinții fiind informați ulterior. Șocant este că după ce și-a atacat brutal sora mai mică, fata de 13 ani a anunțat autoritățile. 

Și-a înjunghiat sora, apoi a sunat Serviciile de Urgență

Poliția a fost chemată vineri seară într-un bloc din cartierul Kleinzschocher al orașului Leipzig, din estul Germaniei. Aici au găsit-o pe copila de 7 ani, grav rănită.

O purtătoare de cuvânt poliției locale a menționat că arma cu care copila ar fi fost ucisă a fost confiscată și că pe aceasta au fost descoperite urme de sânge, dar nu au fost oferite detalii suplimentare despre aceasta, relatează DPA.

Conform datelor din anchetă, adolescenta de 13 ani a apelat vineri seară, 25 octombrie, serviciile de urgență. Apelul a venit dintr-un bloc de apartamente din cartierul Kleinzschocher. Ea a anunțat autoritățile că sora ei a fost înjunghiată.

Poliția s-a deplasat de urgență la fața locului și a găsit-o pe fetița de 7 ani grav rănită, în stare critică. Aceasta a fost transportată la spital, dar medicii cu toate eforturile depuse nu i-au mai putut salva viața, iar copila a fost declarată decedată.

Părinții fetițelor nu se aflau acasă

Polițiștii și procurorii au demarat o investigație pentru a stabili circumstanțele precise în care a avut loc incidentul.

„Părinții nu erau acasă în momentul incidentului, dar au fost informați în aceeași seară", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, adăugând că la discuție a participat o echipă de intervenție la criză.

Potrivit polițiștilor, fata în vârstă de 13 ani este în prezent internată într-o clinică de specialitate.

Poliția din Leipzig a declarat că investighează incidentul și a refuzat să ofere detalii suplimentare.

Mai multe