O femeie a cumpărat o cutie de pizza de la supermarket. Ce a descoperit înăuntru a lăsat-o fără cuvinte

11 august 2015 10:03   Internațional
Ultima actualizare:

După ce a cumpărat o pizza Carlos de la magazinul ei preferat, Tabatha Snow a realizat că lipseşte ceva foarte important. Femeia a rămas şocată când a văzut ce era de fapt în cutie.

Femeia a scos pizza din cutie, pentru a o pune în congelator, dar a observat că era tăiată pe jumătate. Deşi Tabatha cumpărase un produs întreg de la supermarketul Aldi, a primit doar o parte din acesta, potrivit Mirror.

A plătit un produs întreg, dar a primit doar o parte

Am scos toate cumpărăturile, inclusiv pizza, iar partenerul meu Stephen a observat că lipseşte o jumătate şi a întrebat ce naiba se întâmplă”, a declarat amuzată Tabatha.

Femeii i s-a părut foarte amuzant. Deşi cutia era ruptă, nu se aştepta ca cineva să fi luat jumătate din pizza.

E clar tăiată, nu pare să fie muşcată sau ruptă. Pare să fie o greşeală din fabrică”,  a spus ea.

Tabatha a făcut reclamaţie supermarketului din cauza incidentului cu pizza, dar nu a luat-o personal: „Nu vreau să fac reclamă proastă magazinului Aldi. Iubesc să fac cumpărături de acolo şi vreau să mă duc încontinuare la acel supermarket”.

Un purtător de cuvânt al magazinului Aldi a declarat că: "Am primit detalii de la clientă şi investigăm incidentul, pentru a înţelege ce s-a întâmplat de fapt. Ne-a cerut scuze şi o vom ţine la curtent cu tot ce aflăm despre acest caz".

Mai multe