O fetiță de 4 ani și-a ajutat mama să nască! A ținut-o de mână, iar imaginile sunt emoționante

20 decembrie 2019 21:19   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 29 de ani a decis să îl aducă pe lume pe cel de-al treilea copil al său în casa proprie, prin metoda nașterii în apă. Mămica s-a înarmat cu mult curaj și și-a pregătit acasă o piscină în care să se nască bebelușul, însă a avut parte de o surpriză atunci când fetița ei de doar patru anișori a intervenit pentru a o ajuta să îl aducă pe lume pe frățiorul ei.

Întregul moment a fost imortalizat de camera de fotografiat, iar imaginile au fost ulterior publicate în mediul virtual, topind inimile internauților. April Wild, din Cheshire, unul din comitatele ceremoniale din vestul Angliei, a născut în propria locuință, vegheată de un înger păzitor: fetița ei de patru ani. Bebelușul, un băiețel care a primit numele Grayson, a venit pe lume sănătos și nu au existat complicații la naștere. Întreaga aducere pe lume a lui a fost atent supervizată de surioara sa mai mare, care a intrat chiar în piscina gonflabilă alături de mama ei. Coincidența face ca pe micuță să o cheme „River (Râu)”.

April este cunoscătoare în acest domeniu, neasumându-și riscuri atunci când a ales să nască acasă, având în vedere că aceasta predă o tehnică de relaxare în timpul nașterii, denumită „hypnobirthing”, dar și yoga pentru gravide. Mămica și-a dorit să fie înconjurată de cei dragi, soțul și copiii ei fiindu-i alături în marele moment, însă la fața locului au fost prezenți și o moașă și un fotograf specialist, care a captat pe cameră momentul extraordinar. 

Femeia l-a născut doar pe primul ei copil la spital, următorii doi fiind aduși pe lume acasă. „River a fost extrem de implicată în sarcina mea încă de la început. A fost fascinată, iar eu am fost fericită să o implic și pe ea. Mi-am dorit să vadă nașterea ca pe o experiență pozitivă mai degrabă, decât una de care să te sperii. 

Mai am un băiețel care are doi ani dar atunci River i-a ratat nașterea pentru că dormea. De data asta a insistat să fie prezentă. Mi-a zis că își dorește să fie trează când se întâmplă și sunt fericită că mi-a fost alături, a fost o experiență prin care ne-am conectat și mai tare. 

Credeam inițial că o să mă distragă prezența ei acolo, dar a fost chiar opusul. M-a tot întrebat ce putea să facă să mă ajute”, a dezvăluit mămica, potrivit Daily Mail. De asemenea, se pare că micuța era inițial îmbrăcată în pijama, însă între timp s-a schimbat în costum de baie pentru a putea intra alături de mama ei în piscină. 

Din poze se poate observa cum fetița este extrem de implicată în ceea ce s-a întâmplat, ținându-și mama de mână și mângâindu-și frățiorul pe cap atunci când acesta a venit pe lume. Ce poate fi mai adorabil de atât?!

Mai multe