O fetiţă, împuşcată de vecinul de 11 ani. Motivul e absurd

6 octombrie 2015 18:41   Internațional
Ultima actualizare:

O fetiţă în vârstă de 8 ani a fost împuşcată mortal de către vecinul ei, în vârstă de 11 ani, după o ceartă absurdă. Motivul supărării dintre cei doi a pornit a pornit de la un animal de ompanie, pe care fetiţa nu a vrut să i-l arate băiatului, acesta fiind şi coleg de şcoală cu ea.

Fetiţa pe nume McKayla Dyer, din Tennessee (SUA), a fost împuşcată sâmbătă seara (3 octombrie) de către vecinul ei, fiul şerifului care îi era şi coleg de şcoală.

Conflictul a pornit de la faptul că micuţa nu a vrut să-l primească în curtea casei părinţilor ei pe băiat, pentru a-i vedea căţeluşul.

Potrivit bbc.com, băieţelul s-a înfuriat, după care a pus mâna pe o armă a tatălui său şi şi-a împuşcat mortal vecina. În urma tragediei, acesta a fost arestat sub acuzaţia de omor de gradul I, pedepse acordate minorilor.

Potrivit presei americane, băiatul va fi judecat de către instanţă la data de 28 octombrie.

Asociaţia non profit "The Gun Violence Archive" care se ocupă cu monitorizarea violenţelor armate din SUA a precizat că 559 de copii cu vârste de 11 ani sau chiar mai  mici au fost ucişi sau răniţi în urma violenţelor armate, de la începutul anului 2015 şi până în momentul de faţă.

Mai multe