O mamă era să-și omoare copilul imitându-l pe Michael Jackson

28 noiembrie 2015 11:42   Internațional
Ultima actualizare:

O mămică inconștientă din orașul englez Hull și-a ținut copilașul atârnat de la înălțime blocului unde locuiește pentru a imita un gest similar făcut de Michael Jackson.

Femeia, al cărei nume încă nu a fost dat publicității, a fost imortalizată în timp ce își ținea băiețelul strâns de încheieturi atârnat, la fel cum a făcut și Michael Jackson cu fiul său, Blanket, la Hotelul Adlon, din Berlin, în 2002. Motivul? La radio era difuzată o melodie a celebrului artist pop. Cazul de față a fost mediatizat atunci când tatăl copilului a văzut această poză pe telefonul mobil al unei cunoștințe.

"Copiii mei sunt mai, grei, chiar și mie mi-ar fi fost greu să îl țin așa, atârnat, peste geam. Băiețelul meu putea să moară. Pur și simplu sunt dezgustat", a spus tatăl, care încă este în stare de șoc. Soția lui, o puștoaică de 20 de ani, a recunoscut în fața Tribunalului din Hull că și-a expus copilul în fața unui pericol imens. Femeia a fost condamnată la 16 săptămâni de pușcărie și va trebui să urmeze un program de reabilitare ce va dura 30 de zile.

Mai multe