O nouă idilă în Familia Regală a Regatului Unit. Cine sunt protagoniștii

20 aprilie 2017 18:57   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul Andrew (57 de ani), al treilea copil al Reginei Elisabeta, ar avea o idilă cu o cântăreață. Kylie Minogue (48 de ani) s-ar întâlni cu Prințul de câteva săptămâni, încercând să ascundă acest lucru de ochii curioșilor.

Kyle Minogue a avut parte de câteva ”întâlniri liniștite” cu Prințul Andrew, acest lucru ținând de câteva săptămâni bune. Actrița a rupt logodna cu iubitul ei mai tinerel, Joshua Sasse (29 de ani) în luna februarie. O agenție de presă a confirmat că cei doi au început să se vadă din ce în ce mai des de când Prințul a sunat-o să-i ofere sprijinul său.

O sursă de la Palat a declarat că ”din acest moment ei sunt inseparabili”. ”Kyle este persoana pe care Majestatea Sa ar primi-o cu brațele deschise în Familia Regală”, a declarat aceiași sursă, conform Metro.

Frumasa artistă l-a dat afară din casa ei din Londra pe Joshua Sasse și a rupt logodna, după ce el ar fi devenit tot mai  intim cu o colegă de platou, actrița spaniolă, Marta Milans (34 de ani), alături de care a filmat pentru serialul  „No Tomorrow”.

Reprezentanții lui Kylie Minogue sau ai Prințului Andrew nu au comentat încă zvonurile privind relația dintre cei doi.

Mai multe