O politiciană și-a alăptat bebelușul în timpul ședinței parlamentare

26 iulie 2015 9:56   Internațional
Ultima actualizare:

Ca orice mamă ocupată, politiciana argentiniană Victoria Donda Pérez și-a făcut o obișnuință din a-și aduce bebelușul la locul de muncă. Recent, ea l-a adus pe copilașul de opt luni la o ședință în Parlament, la Congresul Național din Argentina. Când micuței Trilce i s-a făcut foame, Donda s-a decis să o alăpteze chiar acolo.

Imaginea cu Donda Pérez alăptându-și fiica a ajuns virală pe internet, iar ea a devenit un real model pentru toate femeile care se impart între serviciu și familie, conform nymag.com.

În loc să se ferească de bărbații prezenți la ședința , Donda, care este și cea mai tânără femeie aleasă să facă parte din Congresul Național al Argentinei, și-a alăptat fetița la sân chiar în Parlament, demonstrând că este un lucru absolut normal, care nu ar trebui să fie văzut drept un tabu. Presa internațională a luat-o ca pe un adevărat exemplu al unei femei de succes, care se ocupă și de familie și care trăiește într-o țară unde este normal să îți alăptezi bebelușul în public, exemplu pe care ar trebui să îl urmeze și alte state.

Mai multe