O poveste şocantă, ţinută secretă! Măicuţele făceau sex în mănăstire, iar una dintre ele s-a cuplat cu un teolog "posedat"

17 ianuarie 2015 22:14   Internațional
Ultima actualizare:

Scene de lesbianism, seducţie şi crimă! Caz uluitor descoperit în Italia, acolo unde personajele principale ale poveştii au fost măicuţele unei mănăstiri catolice! Povestea incredibilă a dezmăţului a fost expusă într-o carte care a readus în discuţie acest caz uitat în arhiva secretă a Vaticanului.

Maica Maria Luisa le-a convins pe alte câteva călugăriţe să participe la orgiile sexuale pe care le-a iniţiat. Scandalul a fost descoperit de un savant în arhivele secrete ale Vaticanului. Povestea a fost scrisă în limba germană şi este evidenţiată după ce a fost tradusă şi în limba engleză, informează dailymail.co.uk (vezi foto!).Povestea cu sex şi scene de lesbianism se pare că ar fi avut loc la jumătatea secolului al XIX-lea, în mănăstirea catolică Sant'Ambrogio de la Roma. Scandalul a implicat această măicuţă care le-ar fi convins şi pe alte maici să întreţină relaţii nepotrivite, în cadrul unor orgii sexuale extravagante, fără margini. În plus, călugăriţa obraznică se pare că ar fi intrat într-o relaţie erotică şi cu un teolog, sub pretextul că era posedat.

Totul a ieşit la iveală în momentul în care o altă măicuţă, Printesa Katharina von Hohenzollern-Sigmaringen (rudă cu viitorul rege Carol I al României), a fugit, dezgustată, de la mănăstire şi a dezvăluit întreaga poveste ascunsă, până atunci, în spatele pereţilor locului de cult.

Herbert Wolf, un savant de renume al Bisericii Catolice, a aflat de scandalul „îngropat” în arhivele secrete ale Vaticanului. Renumitul profesor de istorie ecleziastică de la Universitatea din Muenster, din Germania, a făcut descoperirea și a povestit-o, în cartea sa, „Călugărițele de Sant'Ambrogio”. Scrisă iniţial în limba germană, povestea a fost tradusă, ulterior, şi în limba engleză.Prinţesa Katharina povesteşte cum, în timpul şederii ei de 15 luni, la mănăstire, ar fi asistat maicile la acest „cult interzis”. De asemenea, aceasta a spus că a observat o relație suspectă între maica Maria și un om pe nume Peter Kreuzburg. Acest lucru a continuat, a adăugat Katharina, cu "motivul" de a încerca să-l elibereze de „posedarea demonică”.

„Toate acestea s-au întâmplat sub pretextul de sfințire cerească...”, „Apoi m-a sărutat pe gură și pe față, a pus capul pe gâtul meu, sub bărbie... A rămas acolo, pentru ca fețele noastre să se atingă, a sprijinit faţa cu mâinile”, „M-a ținut într-o îmbrățișare vehementă și am rămas culcată pe piept pentru un timp; uneori mă săruta...”, acestea sunt câteva fragmente din carte.Arhiva secretă a Vaticanului a fost deschisă, într-un final, pentru a se face o anchetă de amploare în acest caz scandalos. Savantul Wolf s-a numărat printre primii care au avut acces la documente. Astfel, povestea şocantă a dezmăţului, care a fost ascunsă mai mult de 150 de ani, a fost dezvăluită.

Mai multe