O reporteră, atacată în direct în cartierul terorii din Bruxelles

5 aprilie 2016 14:17   Internațional
Ultima actualizare:

Giovanna Pancheri, o jurnalistă din Italia a fost atacată de un tânăr în timp ce transmitea în direct din cartierul Molenbeek din Bruxelles. Acesta a încercat să oprească filmarea și să smulgă camera, dar operatorul a continuat să-și facă treaba.

Italianca s-a îndepărtat un pic de cel care venise chitit să le strice treaba și i s-a adresat în italiană și franceză băiatului nemulțumit că jurnaliștii filmau în capitala Belgiei. Reporterii și-au continuat transmisiunea până când au fost întrerupți din nou, notează The Mirror.

Când i s-a cerut părerea despre incident, Giovanna a spus: "Trei persoane care nu aveau nimic mai bun de făcut decât să încerce să ne intimideze pe noi s-au apropiat. Am încercat să le explicăm că filmăm o știre în direct și că eu sunt singura care apare pe post, dar în timp ce filmam, unul dintre ei a încercat să ne smulgă camera și l-a lovit pe operator."

Jurnalista și-a liniștit apropiații printr-un mesaj pe Twitter: "Într-un final, totul a fost bine. Mii de mulțumiri cameramanului Francesco Cardarelli".

Mai multe