O tânără de 21 de ani a fost obligată să își sape propriul mormânt înainte de a fi ucisă! Detalii șocante

10 decembrie 2021 10:30   Internațional
Ultima actualizare:

Crimă șocantă în Brazilia! O femeie a fost forțată să-și săpe propriul mormânt pe o plaj, înainte de a fi împușcată și îngropată. Amanda Albach, în vârstă de 21 de ani, a fost dezgropată de polițiști după ce ucigașul ei ar fi mărturisit că a ucis-o. Albach a fost găsită zilele trecute îngropată pe plaja Irapiruba Norte de Laguna, în statul Santa Catarina, din sudul Braziliei.

Cu o zi înainte, doi bărbați și o femeie au fost arestați, iar unul dintre suspecți a dezvăluit poliției unde a fost îngropat cadavrul tinerei. De asemenea, suspectul ar fi mărturisit că a ucis victima cu două împușcături după ce a forțat-o să-și sape propriul mormânt. Crima ar fi avut loc pe 15 noiembrie. Albach a fost văzută ultima dată cu o zi înainte, când a participat la o petrecere în orașul din apropiere, Florianopolis. Șeful poliției Bruno Fernandes, de la Divizia de Investigații Criminale, a declarat că femeia, care locuia în Fazenda Rio Grande, în regiunea metropolitană Curitiba, a călătorit la Santa Catarina cu câțiva prieteni pentru a participa la ziua de naștere a unui prieten. El a spus: «Această legătură a fost cea care a adus-o în această casă din Santa Catarina. Ea a venit să sărbătorească ziua de naștere a acestei persoane.» Avocatul familiei victimei, Michael Pinheiro, a declarat: «Acești prieteni ai ei au spus că au părăsit petrecerea și nu au mai văzut-o», potrivit New York Post.

Înainte de a fi ucisă, Amanda le-a trimis un mesaj vocal părinților ei

Însă polițiștii au constatat „inconcordanțe în declarații”, care au ridicat suspiciuni cu privire la implicarea persoanelor de la petrecere în dispariția tinerei. Amanda a trimis ultima dată un mesaj audio părinților ei în noaptea de 15 noiembrie. Pinheiro a spus: «Ea a trimis un mesaj părinților ei, în jurul orei 20:40, spunând că se va întoarce la Fazenda Rio Grande în zori. De atunci, nu au mai fost vești despre ea. Telefonul mobil a fost oprit și Amanda nu a mai accesat WhatsApp niciodată.» Părinții ei au spus detectivilor că vocea ei era ciudată și că era vânt pe fundalul mesajului audio. Unul dintre suspecți ar fi mărturisit că crima a avut loc la scurt timp după ce Albach a trimis mesajul vocal.

Șeful Poliției, Fernandes, a a mai spus că: «Unul dintre cei investigați s-a simțit inconfortabil pentru că și-a dat seama că Amanda le-a spus terților că este implicat în trafic de droguri». El a adăugat că ea ar fi făcut o fotografie a suspectului nenumit ținând o armă și a trimis-o altora: «Nu i-a plăcut această situație și, prin urmare, a decis să-i ia viața.» Ancheta este în derulare.

Citește și

Crimă în Blaj! Tânăr de 24 de ani, ucis de iubită cu o lovitură de topor

Crima din Aluniș, descoperită cu ajutorul copilului criminalilor! A povestit la grădiniță cum părinții lui au ucis și tranșat un bărbat

Mai multe