Obișnuia să fie batjocorită de colegi, dar a făcut un gest uimitor pentru copii

15 septembrie 2016 22:36   Internațional
Ultima actualizare:

Orice copil își dorește să fie înconjurat de prieteni cu care să-și petreacă timpul liber și pauzele dintre orele de la școală. Mulți fac sacrificii pentru a fi acceptați în anumite grupuri și se poartă cum nu ar face-o în mod obișnuit, doar pentru a fi plăcuți de cei pe care încearcă să-i impresioneze.

Nu de puține ori, însă, copiii din grupurile celor populari au tendința de a-i batjocori pe ceilalți, crezând că în acest fel sunt cool. Natalie Hampton, o adolescentă de 16 ani din California, a trecut prin clipele neplăcute în care s-a văzut drept ținta bătăilor de joc. Pe parcursul clasei a șaptea, de multe ori Natalie a fost nevoită să stea singură în pauza de prânz. Conștientă că și alți copii trec prin ceea ce poate deveni o adevărată dramă personală, mai gravă decât ar părea la prima vedere, americanca și-a pus mintea și experiența la contribuție și a creat o aplicație cu numele “Sit With Us” (“Stai cu noi” n.r.), prin care cei care o folosesc își pot găsi un partener cu care să ia prânzul la școală, pentru a nu sta stinghgeriți într-un colț.

Utilizatorii primesc numele de “ambasadori” și pot semnala că au loc liber la masa lor și sunt dispuși să-i primească și pe alții pentru a avea împreună un prânz liniștit și prietenos. “Totul se întâmplă într-un mod privat, prin telefon. Nimeni altcineva nu trebuie să știe. Și cel care folosește știe că, deodată ce se așază la o masă, nu va fi respins”, a povestit creatoarea aplicației pentru The Huffington Post.

Mai multe