Orgii cu prostituate și striperițe, la o secție de poliție

24 februarie 2015 9:17   Internațional
Ultima actualizare:

O secție de poliție a devenit scena unor infracțiuni, autoritățile lansând o investigație pentru a determina dacă a fost un eveniment izolat sau acest lucru se întâmplă frecvent în Paraguay.

Fotografia unei prostituate aproape goale, mișcându-se lasciv lângă un polițist cu tricoul ridicat, la un pas să-și dea jos cureaua, a stârnit un scandal sexual de amploare în Paraguay, scrie Mirror.

Imaginea a fost publicată online, apoi a fost preluată de ziarul național Chronica. Cel care a furnizat-o și-a justificat gestul printr-un comentariu pe Internet: "Fac acest lucru public deoarece are loc în mod frecvent la această secție de poliție și m-am săturat".

Sursa, despre care se crede că este tot un polițist, a mai declarat pentru presă că în secția de poliție au loc foarte des orgii cu prostituate și striperițe. "Acest lucru trebuie oprit", a mai spus el.

Oficialii din poliția paraguyană au demarat o investigație internă pentru a afla dacă ceea ce s-a întâmplat în secția respectivă și a fost făcut public este un incident izolat sau o practică comună.

Mai multe