Papa Francisc a lovit o femeie peste mână în Ajunul Anului Nou. Suveranul Pontif şi-a cerut scuze

1 ianuarie 2020 13:55   Internațional
Ultima actualizare:

Momente tensionate în Ajunul Anului Nou, în Piaţa Sf. Petru din Roma. În timp ce traversa piaţa pentru a-i saluta pe credincioşi, Papa Francisc a fost apucat brutal de mână de o femeie, iar reacţia Suveranului Pontif a fost promptă şi violentă.

UPDATE Suveranul Pontif şi-a cerut scuze în prima zi a anului, pentru că şi-a pierdut cumpătul. "De atât de multe ori ne pierdem cumpătul. Asta mi s-a întâmplat şi mie. Îmi cer scuze pentru exemplul prost pe care l-am dat", a declarat şeful Bisericii catolice, conform News.ro. 

Papa Francisc a lovit o femeie peste mână la adunarea din Piaţa Sfântul Petru, în Ajunul Anului Nou, după ce aceasta i-a apucat mâna şi l-a tras spre ea brusc, potrivit The Guardian.

Suveranul Pontif a mers în piaţă pentru a-i saluta pe credincioşi. După ce a salutat mai multe persoane şi a strâns mâna unei fetiţe aflate în cârca tatălui ei, Papa a vrut să se îndepărteze de mulţime, dar o femeie l-a apucat de mână şi l-a tras brusc spre ea. 

Gestul neaşteptat pare că l-a deranjat foarte mult pe Papă, care a lovit-o scurt pe mână înainte de a se elibera din strânsoare.  

Citeşte şi:

Ea e singura femeie pe care a iubit-o Papa Francisc! A cerut-o de soție, dar l-a refuzat

Iată de ce este atât de iubit Papa Francisc!

Mai multe