Păpuşa Barbie s-a-ngrăşat, iubitul Ken s-a colorat!

3 februarie 2016 23:13   Internațional
Ultima actualizare:

Celebra păpuşă Barbie nu mai e o blondă silfidă, iar iubitul ei, Ken, nu mai are muşchi şi pătrăţele pe abdomen. Creatorii celebrelor jucării s-au gândit să “diversifice” oferta şi, astfel, au scos pe piaţă păpuşa cu şolduri late sau păpuşa scundă, iar prietenul ei are burtă sau e chelios!

După ce ani la rândul, mii de tinere s-au înfometat sau şi-au făcut operaţii ca să semene cu celebrele păpuşi Barbie, care erau, până mai ieri, întruchiparea perfecţiunii, Mattel, compania care le creează, vine cu schimbări majore. Mai exact, Barbie va fi „normală”. Nu va mai avea dimensiuni de manechin, picioare interminabile, talie de viespe şi păr de reclamă.

Păpuşile Barbie vor fi fabricate în trei noi mărimi, cu forme voluptuoase, înalte şi minione. Mai mult, compania a precizat că acestora li se vor adăuga şi nuanţe noi pentru ten, păr şi ochi, dar şi coafuri diferite.

Nici Ken, cel arătos, nu va mai fi la fel. O să facă burtică, o să aibă barbă, va fi scund sau negru. Cu aceste schimbări, compania vrea să “le ofere fetelor o imagine a corpului mai apropiată de realitatea înconjurătoare”.

“Suntem foarte entuziasmaţi că vom schimba imaginea brand-ului. Noile păpuşi sunt o colecţie care reflectă mult mai bine realitatea. Corpul feminin există în forme variate, tonurile pigmentului pielii sunt diferite, iar fetele vor avea ocazia să aleagă ce păpuşă le place mai mult”, a declarat Evelyn Mazzocco, directorul executiv al companiei americane care produce păpuşile.

Noile versiuni ale păpuşii vor fi puse în vânzare în primăvara acestui an.

Mai multe