Pedeapsă cruntă pentru un hoţ! A fost dezbrăcat şi bătut în plină stradă de două femei VIDEO

5 mai 2015 18:24   Internațional
Ultima actualizare:

Un tânăr din Peru a fost dezbrăcat şi bătut cu o curea de două femei, la scurt timp după ce a fost prins în timp ce încerca să fure oglinda unei maşini.

Alexis Rodriguez, un tânăr de 24 de ani, din oraşul Huancayo a fost arestat după ce a încercat să fure oglinda unei automobil. Două femei au decis să educe hoțul prins la furat, printr-o metodă inedită.

Astfel, femeile l-au dezbrăcat pe tânăr în stradă și au început să îl bată, fără milă cu o curea din piele. Oamenii care treceau pe stradă erau practic amuzați de metoda femeilor de a-și face singure dreptate și au filmat întreaga scenă. În prezent, poliţia le investighează şi pe atacatoarele sale, potrivit metro.co.uk.

După ce clipul a fost publicat pe reţelele de socializare, internauţii s-au arătat indignaţi de pedeapsa care i-a fost aplicată tânărului. "Este ruşinos. Suntem în secolul 21, iar aceşti oameni se comportă de parcă sunt în Evul Mediu. Pentru numele lui Dumnezeu, era doar o oglindă, doar o oglindă", a fost mesajul unui internaut.

Mai multe