People’s Choice Awards 2021. Halle Berry, Christina Aguilera și Kim Kardashian, printre premiante. Ce ținute au purtat divele

8 decembrie 2021 8:34   Internațional
Ultima actualizare:

Ceremonia, cu o audiență live pentru prima dată din 2019, a fost găzduită de actorul american Kenan Thompson și a reunit pe covorul roșu vedete precum Cardi B, Laverne Cox, Leslie Jones, Tracee Ellis Ross, Lili Reinhart, Chase Stokes, Wanda Sykes sau Jojo Siwa, tânăra care până la 18 ani a făcut peste 14 milioane de dolari din Youtube, muzică, dans și show-uri TV.

Momentele artistice ale Galei People’s Choice Awards 2021 au fost asigurate de H.E.R., care a susținut un recital dedicat carierei artistului R&B Marvin Gaye, la 50 de ani de la lansarea piesei “What's Going On”, și de Blake Shelton, alături de Christina Aguilera.

Câștigători People’s Choice Awards 2021

Halle Berry a primit distincția “The People’s Icon”, Dwayne ‘The Rock’ Johnson a primit trofeul “The People’s Champion”, Kim Kardashian West a primit distincția “Fashion Icon Award” și Christina Aguilera a primit trofeul “Music Icon”. „Black Widow” / "Văduva neagră" a fost desemnat filmul anului, iar premiul pentru cea mai bună actriță i-a revenit lui lui Scarlett Johansson, protagonista peliculei. Actorul și producătorul britanic Tom Hiddleston a fost desemnat Starul TV masculin din 2021, iar serialul în care a jucat, „Loki”, difuzat pe Disney+, a primit premiul pentru show-ul TV al anului. Reluarea transmisiunii este programată în această seară (miercuri, 8 decembrie), de la ora 22:00, la E!

Marilu Dobrescu, Romanian Social Media Star of 2021

În intervalul 27 octombrie – 17 noiembrie, E! a încurajat fanii din întreaga lume să voteze pentru cele peste 40 de categorii din televiziune, muzică, film și pop culture. Pentru a treia oară în istoria premiilor E! People’s Choice Awards a deschis o categorie dedicată României. Marilu Dobrescu, urmărită pe Youtube, Tik Tok și Instagram de peste 700.000 de fani, a fost votată câștigătoarea titlului Romanian Social Media Star of 2021 în urma voturilor exprimate de public, la ediția de anul acesta a People’s Choice Awards.Citește și:

A fost desemnat cel mai bun influencer din 2021! Marilu Dobrescu, marea câștigătoare

Adelina Pestrițu a câștigat «Best Romanian Influencer» la premiile internaționale E! People Choice Awards 2019

Mai multe