Poveste uluitoare: „Fiica mea a făcut un copil cu soțul meu!”

15 mai 2016 10:55   Internațional
Ultima actualizare:

Julie King, al cărei soț a înșelat-o chiar cu propria fiică a dat dovadă că dragostea maternă poate trece dincolo de orice trădare. Ea își acuză fostul soț pentru ceea ce a făcut, dar își ajută fiica să crească împreună nepoata care a fost concepută cu…soțul Juliei.

Julie King (47 de ani), care are o fiică în vârstă de 25 de ani, Leanne Taylor, s-a căsătorit cu Vince Bienvenu (41 de ani) în anul 2012, relatează Mirror.co.uk. Julie nu se aștepta însă ca între bărbatul pe care-l iubește ei și propria fiică să existe vreo relație.

Mai mult decât atât, Leanne a aflat că este însărcinată cu tatăl său vitreg, Vince,  care nu are nici vreun loc de muncă. Aparent, o asemenea trădare ar face orice familie să se destrame. Totuși, când Julie a aflat vestea, a găsit suficientă stăpânire de sine pentru a lăsa în urmă furia și suferința și a decis să o ierte pe fiica sa. Acum ea o ajută pe Leanne să-și crească fetița care pentru Julie este atât nepoată, cât și fiică vitregă.

„Vince ne-a păcălit pe amândouă. El a crezut că poate avea toată prăjitura și să o mănânce. Nu dau vina pe Leanne că mi-a stricat căsnicia. Îl învinovățesc pe Vince, Leanne este fiica mea și o voi iubi mereu orice s-ar întâmpla”, a declarat Julie.

Ea a mărturisit că s-a îndrăgostit de Vince deoarece s-a simțit confortabil în brațele lui după moartea fulgerătoare a celei de-a doua fiice, Mia, care avea doar opt luni. Vince a fost mereu lângă Julie după tragedia suferită și păreau că se iubesc, având împreună o fetița, pe Nevaeh. Cei doi s-au căsătorit în secret, ceea ce a făcut-o pe Leanne să fie foarte surprinsă la acea vreme. Lui Julie nici nu-i trecea însă prin mintea ce avea să se întâmple deoarece a avut multă încredere în Vince.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe