Povestea băiatului transformat în fetiță. Reacţia mamei este uluitoare FOTO

29 iunie 2015 17:30   Internațional
Ultima actualizare:

Lia Hegarty s-a născut de fapt băiat, însă de la o vârstă fragedă se identifică drept o fetiţă- chiar din prima zi de şcoală, copilul a început să poarte rochite şi să-şi facă pieptănături de fată.

Liam a devenit legal Lia, chiar şi în certificatul de naştere, la doar 10 anişori. Asta pentru că părinţii săi i-au susţinut dintotdeauna alegerile, potrivit Daily Mail. De aceea, imediat ce acesta va intra la pubertate, Lia va începe tratamentul hormonal pentru a modifica schimbările sexuale din băieţel în fetiţă.

Lia îşi aminteşte că încă de la vârsta de 5 anişori stătra cu orele în faţa oglinzii şi îşi spunea: „Sunt o fetiţă în inima şi în mintea mea”.

Mama sa, Christy Hegarty, din Durham, New Hampshire, a observat comportamentul fiului ei. Cu toate acestea, femeia îşi susţine odrasla, care încă nu ştie să discearnă lucrurile.

Britanica şi-a dat seama că fiul ei nu trece printr-o fază a copilăriei şi că e cazul să-i schimbe vestimentaţia. Lia a început să-şi lase părul lung, să poarte fundiţe, pantofiori de lac în picioare şi să îmbrace rochiţe. Numai aşa, spune Lia, se simte cu adevărat fericită.

Mai multe