Povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle, subiectul unui film artistic

16 februarie 2018 17:14   Internațional
Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle va fi transpusă într-un film artistic, care va fi difuzat în spațiul britanic înainte de nunta celor doi îndrăgostiți. Doi actori care seamănă lei cu Harry și Meghan vor intra în pielea prințului și a fostei actrițe pentru a dezvălui, în detaliu, cum s-a înfiripat idila lor.

Actorii care vor interpreta rolul prințului, repsectiv al brunetei americance, se numesc Murray Fraser și Parisa Fitz-Hanley, care par a fi sosiile celor doi îndrăgostiți, scrie express.co.uk. parisa și Murray au început chiar să petreacă timpul împreună cât mai mult, pentru a intra cât mai autentic în pielea personajelor.

Producătorii au stabilit un acord cu Harry și Meghan, urmând să filmeze în locuința fostei actrițe din Los Angeles. Filmul va spune povestea lor de dragoste, înfiripată încă dinainte să devină prieteni foarte apropiați. harry și Meghan s-au arătat încântați de această inițiativă, mai ales că urmează să fie precum filmul realizat în cinstea William și a lui Kate, atunci când s-au căsătorit: „William and Kate: The Movie”.

Mai multe