Povestea tragică a româncei ucise în Italia. A fost trădată de prietenele ei

13 septembrie 2013 8:34   Internațional
Ultima actualizare:

Iubitul româncei Lavinia Simona Ailoaiei, de 18 ani, ucisă cu bestialitate în Italia la sfârşitul săptămânii trecute, a ieşit la rampă cu declaraţii oficiale despre relaţia lui cu aceasta: "Am avut un vis frumos cu ea. Dar dragostea noastră a fost distrusă pentru totdeauna", informează cotidianul "Il Giorno".

Adrian Moscaliuc, de 19 ani, e distrus după pierderea celei care i-a fost iubită o lungă perioadă de timp. Acesta a mărturisit că fata îşi dorea mult să întemeieze o familie cu el, să aibă trei copii şi o casă mare.

„Ne-am iubit la nebunie, am vrut să fim împreună pe viaţă. Dar monstrul ăsta a răpit-o de lângă mine într-un mod oribil, fără milă. Dragostea noastră este acum pierdută pentru totdeauna", a declarat tânărul distrus de pierderea Laviniei.

Cei doi şi-au dorit să se căsătorească, dar pentru a-şi transforma visul în realitate, Lavinia a plecat din România şi a ajuns să muncească în Italia, unde sora şi mama ei locuiau deja în Milano, respectiv în Sicilia, tatăl ei rămând în ţară.

Trădată de prietenii ei care-i promiseseră un loc de muncă decent, Lavinia a început să se prostitueze. Sub numele de scenă Dora, aceasta a început să facă videochat şi să-şi dea întâlniri cu diferiţi bărbaţi pe internet.

Adrian, iubitul fetei, a aflat de crimă din ziare şi ştirea a venit ca un pumnal în inimă pentru el, mai ales că tânărul nu ştia că ducea o viaţă dublă.

„Lavinia, ai zburat spre cer prea repede. Te voi iubi mereu, dragostea mea şi vei rămâne mereu în inima mea. Vei fi îngerul meu păzitor", a scris tânărul pe contul său de Facebook.

Românca Lavinia Simona Ailoaiei, în vârstă de 18 ani, a avut parte de o moarte îngrozitoare în Italia, potrivit "Corriere della Sera". Lavinia a murit în chinuri groaznice, după ce a fost torturată de un bărbat care a filmat totul.

Anchetatorii au fost îngroziţi când au vizionat filmul de peste trei ore al uciderii ei în chinuri: mai întâi scene de sex extrem, apoi abuzuri, strangularea, moartea şi nu s-a oprit aici. Imaginile ororilor au fost înregistrate minut cu minut de microcamerele pe care criminalul, contabilul Andrea Pizzocolo, de 41 de ani, din Arese, le-a ascuns în camera Motelului Moon din Busto Arsizio înainte de sosirea victimei.

Mai multe