Premieră! Brigitte Macron și-a acoperit genunchii. Cine a convins-o

26 septembrie 2017 12:24   Internațional
Ultima actualizare:

Prima doamnă a Franței a bifat o premieră luni, 25 septembrie. După ce a tulburat apele modei toată vara, cu minijupele pe care le-a afișat nonșalant la întâlnirile oficiale, Brigitte Macron a adoptat o ținută foarte sobră la cel mai recent eveniment de la Palatul Elysée.

O rochie bleumarin, cu mâneci lungi și umerii evidențiați, cu decolteu pătrat și, cel mai important lucru, lungă peste genunchi. O premieră, cu adevărat, pentru Brigitte Macron (64 de ani)! De când a devenit prima doamnă a Franței, soția lui Emmanuel Macron ne-a obișnuit cu fuste și rochii mult deasupra genunchilor. Fost profesoară de teatru concurează chiar pentru titlul de cea mai îndrăzneață soție de președinte din istorie.

Asta până la cel mai recent eveniment diplomatic găzduit de soții Macron la Palatul Elysée din Paris. Emmanuel și Brigitte Macron i-au primit pe președintele Libanului, Michel Aoun, și pe soția acestuia, Nadia Aoun.

Înainte de cina de la palat, cei doi președinți și soțiile lor au vizitat expoziția ”Creștinii din Orient, 2000 de ani de istorie”, de la Institutul Lumii Arabe din Paris.

Nu e prima oară când soții Macron primesc un președinte de stat la Elysée, însă e pentru prima oară când Brigitte Macron adoptă o ținută atât de sobră. Cu precedenta ocazie, vizita președintelui Columbiei, Juan Manuel Santos, și a soției acestuia, Maria Clemencia, la Paris, fosta profesoară de teatru a ales o rochie azurie, evident deasupra genunchilor.

Mai multe