Președintele Perului, un exemplu demn de urmat. Uite ce poate face la cei 77 de ani ai săi

5 august 2016 11:58   Internațional
Ultima actualizare:

Președintele Perului a dorit să le ofere cetățenilor săi un exemplu despre ce înseamnă un stil de viață sănătos. La doar o săptămână de la investirea sa în funcție, Pedro Pablo Kuczynski a dovedit că dorește nu doar o creștere ecomomică, ci și umană.

Pedro Pablo Kuczynski (77 de ani), noul președinte al Perului a participat la o ședință de exerciții de aerobic și a dansat în public spre satisfacția votanților săi. Pasionat de activitățile sportive, Pedro Pablo se pare că încă are o inimă tânără, iar cariera politică nu l-a împiedicat să-și practice hobby-urile.

El a devenit în mod oficial președintele Perului după ce a depus jurământul pe 28 iulie. Absolvent al universităților Oxford din Marea Britanie și Princeton din Statele Unite, a promis să ofere țării o creștere economică și umană, adică să combată nivelul foarte ridicat al corupției.

Comparându-l cu alți liferi de state, Pedro Pablo pare să aibă concurență - nu trebuie să-i uităm pe premierul canadian, Justin Trudeau, recunoscut pe plan internațional pentru abilitățile sale fizice, dar nici pe președintele rus, Vladimir Putin, care și-a creat o adevărată reputație de politician sportiv.

La rândul său, președintele României, Klaus Iohannis, se mândrește și el ca fiind o fire sportivă, dar gurile rele spun că acesta a cam luat câteva kilograme în plus de când a devenit președinte.

Din partea României, poate i-ar crea concurență fostul premier, Victor Ponta, despre care se știe că marea lui pasiune este baschetul - cu toate că are ceva probleme la genunchi.

Oricât de strânsă ar fi "competiția", președintele Perului poate conduce detașat la capitolul sport având în vedere că este cel mai vârstnic dintre politicienii menționați.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe