Prima apariție publică a lui Hillary Clinton după ce a fost învinsă de Trump

17 noiembrie 2016 8:18   Internațional
Ultima actualizare:

Oboseala și tristețe s-a putut citi pe chipul lui Hillary Clinton, când a participat la un eveniment public, primul după ce a fost învinsă în alegerile prezidențiale de Donald Trump. Fosta primă-doamnă a încercat să nu arate doborâtă de situație, cu toate că a admis că nu-i este ușor.

„Recunosc că a veni aici nu a fost cel mai simplu lucru”, a mărturisit Hillary în fața mulțimii de oameni care s-a adunat cu ocazia evenimentului organizat de Fundația prntru Protecția Copilului.

„Au fost momente în această săptămână care a trecut în care tot ce-am vrut a fost să mă bucur de o carte bună sau de câinii noștri și să nu ies din casă”, a mai adăugat fosta primă-doamnă, potrivit Daily Mail.

Ea a fost invitată alături de „staff-ul” său din campania electorală pentru a vorbi despre felul în care a primit și simțit înfrângerea. „Serviciul este chiria pe care o plătim pentru că trăim. Nu te oprești să plătești chiria doar pentru că lucrurile nu merg așa cum îți dorești.”

Hillary clinton a părut profund afectată de faptul că  a pierdut alegerile în fața contracandidatului său republican, dar a vrut să ofere un exemplu putere și să le arate celorlalți că și atunci când ești învins, trebuie să continui să lupți. ea a avut și susținerea celei care a fondat organizația nonprofit la al cărei eveniment a participat, Marian Wright Edelman, care îi este o mai veche prietenă. Hillary a ținut să precizeze că Edelman i-a reamintit că atunci când ești lovit și cazi la pământ, trebuie să te ridici și să continui să lupți.

„Campania noastră nu a fost niciodată despre o singură persoană și nici măcar despre o alegere. Este vorba despre țara pe care o iubim și despre construirea unei Americi plină de speranță și de iubire. Știu că nu este ușor. Știu că în săptămâna care a trecut, mulți oameni s-au întrebat dacă America mai este țara care credeau că este. Dar vă rog ascultați-mă când vă spun asta: America merită. Copiii noștri merită. Credeți în țara noastră, luptați pentru valorile noastre și niciodată să nu vă dați bătuți.”

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe