Prima apariţie publică a lui OJ Simpson după ce a fost eliberat! A fost asaltat de admiratori

5 octombrie 2017 17:31   Internațional
Ultima actualizare:

OJ Simpson s-a aflat în centrul celui mai mare proces civil din istoria Statelor Unite care a ţinut milioane de americani cu sufletul la gură. Fostului star de cinema şi jucător în Liga Naţională de Fotbal O. J. Simpson i s-au adus două capete de acuzare de crimă în 12 iunie 1994, şi anume uciderea fostei lui soţii, Nicole Brown Simpson şi a iubitului acesteia, Ronald Goldman. Procesul s-a încheiat pe 3 octombrie 1995, când Simpson a fost achitat, dar a fost silit să plătească familiilor celor doi daune în valoare de 33 de milioane de dolari. O.J. Simpson a fost arestat pe 16 septembrie 2007, la trei zile după un jaf armat în hotelul "Palace Station" din Las Vegas, Nevada. Pe 5 decembrie 2008, Simpson a fost condamnat la 33 de ani de închisoare, cu posibilitatea de a fi eliberat condiţionat în octombrie 2017, lucru care s-a şi întâmplat.

Fotoreporterii publicaţiei DailyMail l-au surprins pe OJ Simpson în prima lui ieşire publică de când a fost eliberat din închisoare. Cel mai iubit infractor al Americii a fost numai un zâmbet atunci când a ieşit alături de fiica sa, Arnelle la o scurtă plimbare prin Las Vegas.  S-au plimbat şi au mers la un magazin specializat în electrotehnică pentru că telefonul lui OJ se defectase. Arnelle nu a putut sta mult timp alături de tatăl său pentru că acesta a fost asaltat de fani care i-au cerut o fotografie. A fost nevoită să stea la o parte şi să le permită admiratorilor entuziaşti să comunice cu OJ.  Simpson a acceptat să facă poze cu toţi cei care i-au cerut acest lucru şi a fost mai mult decât încântat de atenţia pe care a primit-o din partea oamenilor.

Potrivit prietenilor lui Simpson el doreşte să se concentreze asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru el : familia, prietenii şi golful. Zilele trecute a fost surprins de paparazzi jucând golf în curtea casei sale în valoare de peste 1,8 milioane de dolari, bucurându-se de pasiunile sale.

Mai multe