Prima Doamnă a Coreei de Nord sau de Sud? Care a ieşit câştigătoare din duelul stilistic

20 septembrie 2018 17:32   Internațional
Ultima actualizare:

Prima Doamnă a Coreei de Nord versus Prima Doamnă a Coreei de Sud. Vorbim despre Ri Sol-Ju, nevasta dictatorului Kim Jong-un, şi Kim Jung-sook, consoarta preşedintelui Moon Jae-in. Cele două doamne au fost în centrul atenţie la summitul inter-coreean şi s-au întrecut în ţinute elegante.

După summitul inter-coreean din aprilie, liderii Coreei de Sud şi Coreei de Nord s-au întâlnit zilele trecute la Pyongyang (Phenian), capitala Coreei de Nord, scrie The Guardian. Atenţia nu fost centrată pe cei doi preşedinţi, ci pe femeile din viaţa lor. Prima Doamnă a Coreei de Nord şi cea a Coreei de Sud s-au întrecut în ţinute elegante şi au fost tot timpul cu zâmbetul pe buze. Voi ce spuneţi cine a ieşit câştigătoare din duelul stilistic?

Tinerica Ri Sol-ju (28 de ani), nevasta lui Kim Jong-un, a schimbat trei ţinute pentru întâlnirile oficiale şi a mizat pe nuanţe închise. Prima Doamnă a Coreei de Nord a ales un deux-piece, de culoare albastru închis, pe care l-a accesorizat cu o broşă cu pietre preţioase.

Spre deosebire de nevasta lui Moon Jae-in, Ri Sol-ju a fost mai îndrăzneaţă şi, chiar dacă a ales nuanţe sobre, a purtat fusta deasupra genunchiului. La una dintre mese, Ri Sol-ju, care i-a devenit nevastă lui Kim Jong-un în 2009, a optat tot pentru un sacou clasi şi elegant, negru, şi o fustă în aceeaşi nuanţă.

Pentru întâlnirea de pe muntele Paekdu, cel mai înalt vârf din peninsula coreeană (considerat locul de naştere al poporului coreean), Ri Sol-ju a fost îmbrăcată în negru din cap până în picioare, la fel ca cei doi preşedinţi.

Nevasta preşedintelui Coreei de Sud a fost pata de culoare

Pata de culoare a fost dată de joviala Kim Jung-sook, nevasta preşedintelui Coreei de Sud. Fostă cântăreaţă, Kim Jung-sook (63 de ani) este foarte iubită de poporul coreean.

În cele trei zile petrecute la Phenian, cât a durat summitul inter-coreean, Kim Jung-sook a ieşit în evidenţă cu ţinutele alese. Nevasta lui Moon Jae-in a fost extrem de elegantă într-un deux-piece albastru, format din sacou şi o fustă peste genunchi, albastră cu inserţii aurii.

La masă, Kim Jung-sook a purtat o rochie gri-deschis cu manşete şi guler albe. La muntele Paekdu, aceasta a ales un pantalon albastru şi un palton cool, jumătate alb şi jumătate negru şi o eşarfă albastră. Pentru o altă întâlnire s-a îmbrăcat în alb, iar la cină a purtat o rochie elegantă, neagră, pe care a accesorizat-o cu un colier de perle. Voi ce spuneţi? Cine a ieşit învingătoare din duelul stilistic?

Mai multe